دلبری های “نگار” نوبرانه در منوجان
دلبری های “نگار” نوبرانه در منوجان
شهد شیرینی که طعمی به یاد ماندنی را برای مصرف کننده برجای می‌گذارد.

“نگار”نام رقمی از دهها رقم خرماست که در نواحی گرمسیری ایران به ویژه جنوب کرمان و هرمزگان رشد می‌کند. این میوه‌ی گرمسیری درشت تر از سایر ارقام ،شیرین و خوش خوراک است.
در نیمه دوم خرداد ماه ارقام آل مهتری و نگار اولین خرماهایی هستند که در بازار منوجان از رهگذران دل میبرند،شهد شیرینی که طعمی به یاد ماندنی را برای مصرف کننده برجای می‌گذارد.

در جنوب کرمان به میوه‌ی نرسیده خرما،(خَمَل) خارک و به مرحله‌ی قبل از رسیدن کامل این میوه رطب گفته می‌شود. جالب است بدانید رطب، رطوبت بیشتری نسبت به خرما دارد و میزان قند موجود در آن هم کمتر از خرمای کاملا رسیده است. به گفته‌ی محققان هر دانه از خرما دارای ۲۵ درصد ساکارز، ۵۰ درصد گلوکز، آب، مواد آلبومینوئیدی و پکتین است. این میوه سرشار از ویتامین‌های A، B، C و E و مقدار زیادی املاح معدنی هم است.

انتهای پیام/

  • نویسنده : کوهپیما