پخت نان محلی در منوجان به روایت تصویر
پخت نان محلی در منوجان به روایت تصویر
نان محلی در شهرستان منوجان مخصوصا در روستاها با دستان پرتوان بانوان این شهرستان پخت می شود.

به گزارش صبح منوجان، نان محلی در شهرستان منوجان مخصوصا در روستاها با دستان پرتوان بانوان این شهرستان  پخت می شود.

انواع نان محلی در شهرستان منوجان

تیمُش: نان نازک که روی تابه می پزند .

سیلَک : نان معمولی که روی تابه می پزند.

کُول سرخ: نانی که با روغن پخته می شود .

تَنِکی : نان معمولی نازک که در تنورهای گلی می پزند .

قُرصَک: نان خمیری ضخیم که داخل تنور می پزند .

این تصاویری که در ادامه مشاهده می کنید نان قرصک است.

انتهای پیام/

  • نویسنده : کوهپیما